Петър Колев: Борбата за топ 6 тепърва започва

Старши треньорът на Берое Петър Колев заяви след победата с 2:1 над Славия, че борбата за топ 6 в класирането тепърва започва. В момента старозагорци заемат шестата позиция във временното класиране с 24 точки, а днешният им съперник от столицата е пети с 27.DSPORT.BG 

Берое се върна към победите с успех над Славия, Камбуров с гол №256 

“Ключовото беше, че играчите положиха максимални усилия. Успяхме да спазим дисциплината и да вкараме два гола.
Мисля, че има един удар в нашата врата и получихме гол.

Реагирахме добре днес. В началните минути имах опасенията, че няма да влезем добре в двубоя. Трябваше да бъде внимателни в защита, защото Славия разполага с добри изпълнители на контраатака. За жалост от една грешка допуснахме гол. Факт е, че имахме и други ситуации през първата част да отбележим. Няма да има лесни мачове. Борбата за топ 6 тепърва започва.

В няколко от мачовете, в които гостувахме, загубихме точки от съвсем различни фактори освен игровия. Смятам че сме по-стойностният отбор от Ботев Враца, но ни очаква изключително труден мач, като гледах и днес играта им в Пловдив.

Аз предлагам да спрем да спекулираме по темата Мартин Камбуров – с ръководството сме говорили с него. Аз съм възхитен от него и с головете си и с поведението му извън терена. Страхотен лидер, който трудно ще заменим”, каза Колев след двубоя в Стара Загора.

Мартин Камбуров: Още не съм решил за нов договор