Илиан Илиев: Приемаме резултата, нямаше картони за глупости

Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев остана доволен от своя отбор, който завърши 1:1 като гост на Локомотив Пловдив в мач от 17-ия кръг на българския шампионат.DSPORT.BG

По една реализирана дузпа и по една точка за Локо Пд и Черно море

„Труден мач, както за нас, така и за Локомотив. Стана мач с два отбора, които искат да играят футбол. Имахме доста ситуации, в които можехме да вкараме, но това е част от играта. Аз съм доволен от футболистите, които се справиха дсобре на труден терен и приемаме равния резултат. Можеше да победим, но като няма голове и 1:1 е добър резултат“, каза той минути след края на мача.

Илиев коментира и играта в атака на своя отбор: „Имахме доста развити контраатаки, но не ги завършихме. Работим добре и в защита. Като играем срещу отбор с високо изнесени външни халфове, трябва да използваме празните пространства и го направихме, но Илко се намеси добре няколко пъти. Сега ще видим къде сме допуснали грешки и ще се възстановим физически и психологически“.

„Това, че някой е направил фал и е получил жълт картон е нещо нормално. Нямаше картони за глупости, което е добре“, заяви треньорът на „моряците“ за невралогичните моменти в мача.

„Трябва да се възстановим за следващия мач и последните два мача да ги изиграем на същото ниво като последните няколко мача. Ние сме в серия от 10 мача без загуба, но имаме 6 равенства. В някои ситуации можехме да вкараме и да победим, но в други можехме да допуснем попадения и сме имали късмет“, завърши Илиан Илиев.

Христо Крушарски: Ако ни бяха оставили без съдия, щяхме да играем по-добре

Александър Тунчев: Второто полувреме беше игра на нерви