Станимир Стоилов: Искам напрежението да е върху мен, а не върху футболистите (ВИДЕО)

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов коментира двубоя с Царско село от 17-ия кръг на efbet Лига, завършил с победа за „сините“ с 1:0.DSPORT.BG

Билал Бари и гредите донесоха успеха на Левски над Царско село 

„Равностоен мач, който беше отбелязал, той щеше да спечели мача. Имаше равновесие, никой не превъзхождаше противника. Въпреки тежките условия, стана добър мач“, каза Стоилов след края на мача.

Той коментира играта в защита на Левски, който в четвърти пореден мач не допусна гол: „В началото като започнах начело на Левски казах, че първата задача е да си оправим играта в защита. Все още имам забележки, но имаме напредък при играта ни в защита.

Мъри заяви, че е готов да поеме напрежението върху себе си, за да може играчите на тима да са по-спокойни: „Дай Боже изцяло върху мен да е напреженоето, а да не е върху футболистите. Като млад треньор също имаше напрежение върху мен, свикнал съм, след това като се справях добре, напрежението намаля. Аз нямам проблем с напрежението. Проблемът на Левски беше, че отборът прекълено лесно губи самочувствие. Аз искам това да се промени“.

„Аз определям състава. Мои са решенията. Имаме гъста програма и затова стана така“, каза Мъри за оставянето на Борислав Цонев на резервната скамейка.

„Колкото и да е неприятно времето, винаги е по-приятно като има фенове на стадиона“, каза Стоилов за липсата на привърженици по трибуните.

„След по-малко от 3 дни предстои мач с Ботев Пловдив и трябва да се възстановим и да се подготвим за него, защото теренът днес беше тежък. С всеки изминал кръг формата ни се подобрява“.

Любослав Пенев: Когато не вкараме, не може да имаме претенции (ВИДЕО)