Николай Киров: Доволен съм само от точките, друг такъв мач няма да има

Старши треньорът на ЦСКА 1948 Николай Киров изрази обективно мнение за мача срещу Пирин, който неговия отбор спечели.DSPORT.BG

„Доволен съм единствено и само от трите точки. Много нервен двубой, повече на сблъсъци и единоборства, които губехме. Това беше мач, в който имахме и нужното щастие и късмет, за да спечелим. Чисто като игрово поведение доста неща трябва да коригираме, но може би напрежението ни дойде в повече. Важни бяха трите точки и единствено съм радостен от тях. Попадаше в графата „задължителни победи“. Винаги е важен и начина на победата. Винаги има мачове, в които всичко ти се случва и е на твоя страна, но може би втори няма да има. Трябва да разсъждаваме върху игровото си поведение“, каза Киров.

Той изрази надежда за попълване на състава през зимния трансферен прозорец. „Много сме далеч от постоянството. Надявам се през зимния трансферен прозорец да свършим работа. Трябва да повишим и качеството на състава, за да играем повече с топката, да правим повече атаки и да контролираме повече двубоите“, каза треньорът на „червените“.

ЦСКА 1948 излъга Пирин – вкара дузпа, “орлетата” пропуснаха

Уорън Фийни: Изглеждахме силни, доминантни, но 0:1 е разочаровщо