Станислав Генчев: Това не е мач, който сме смятали, че ще загубим

Треньорът на Лудогорец Станислав Генчев сподели мнението си след тежката загуба с 3:5 от Пирин в двубой от 19-ия кръг на efbet Лига. DSPORT.BG

Страховита голеада в Разград, Пирин удари 5 здрави плесници на Лудогорец

“Като погледнем резултата – да получим 5 гола на собствен терен играта ни в защита беше под всякаква критика. На пръв поглед вкарахме 3 гола, но играта в атака не е това, което трябва да представлява. Не създадохме достатъчно положения. Пробвахме да обърнем мача и подходихме по-добре през второто полувреме, но нещата не се получиха.

Ихинио Марин се връща след травма, само три тренировки имаше. Беше ясно, че трябва да го сменим, за да не рискуваме неговото здраве. Всички контузени ни липсват, но не само това е причината за загубата.

Изключително трудно е точно сега да анализираме каква е точно причината да допуснем пет гола. Това е прекалено много. Причините са прекалено много и не е виновен само един.

Имам двама много добри вратари, който и да пази му вярваме. За всеки треньор е добре да разполага с двама развностойни вратари.

Неприятно е, че загубихме. Това не е мач, който сме смятали, че ще загубим. Битката за титлата, както казах и преди, ще продължи до последно. Победа в София срещу ЦСКА ще ни даде и психологически аванс, което ще е важно за нас, за да завършим годината добре”, каза Генчев след загубата.