Славко Матич: Има хора, които работят срещу нас, освободих Крумов и Жуниньо

Старши треньорът на Арда Славко Матич разкри за сериозни проблеми в клуба след равенството с ЦСКА 2:2 в отложен мач от българското първенство.  DSPORT.BG

Кайседо спаси ЦСКА срещу Арда, ”червените” намалиха разликата с Лудогорец на 5 точки

„Изиграхме много силен мач. Можехме да бием отново. Днес играхме добър мач срещу голям отбор. Там няма момчета от България“.

„Постоянство, това е проблемът. Христо Иванов, Рубешич, Тилев, Юруков, много са младите ни играчи. Имаме вътрешни проблеми от първия ден. Има хора, които работят срещу нас. Исках да подам оставка веднага, но няма да го направя заради тези момчета. Искам да кажа, Крумов и Жуниньо не са контузени, аз ги освободих от отбора. Жуниньо пращаше есемес на бившия треньор на Арда. Има да работи, които не вървят. Щастлив съм, че момчетата дават на 200% процента. Аз обаче не съм доволен, че има някои, които работят срещу мен“.

„Искам след подготовката да се представяме по-добре. Но тук има много хора, които работят срещу нас. Тези които не са тук, значи не заслужават да носят фланелката на Арда. Тези, които не дават всичко от себе си, нямат място в Арда. Това е въпрос на администрация. Когато дойдох, имаше група, които са срещу мен. Не говоря за качествата ми, а за това дали съм сериозен. Мен тук ме уважават, феновете ме обичат, виждате как се радват“.

„Жал ми е за тези момчета. Загубихме две точки, доминирахме цял мач и съм горд от тези момчета.

Стойчо Младенов: Колкото повече говорим за титла, толкова се повишава напрежението в играчите (ВИДЕО)