Стойчо Младенов: Колкото повече говорим за титла, толкова се повишава напрежението в играчите (ВИДЕО)

реньорът на ЦСКА Стойчо Младенов бе много разочарован от равенството на неговия тим с Арда. Той сподели, че във футболистите му се вижда все по-голямо напрежение, като допълни, че колкото повече се говори за титла в клуба, толкова се повишава и нервността на играчите.DSPORT.BG

“Успяхме да спасим точката. Ние не бяхме дошли за нея, а за трите точки. Явно колкото повече говорим за титлата, толкова се повишава напрежението в играчите. Те трябва да свикнат с това нещо. ЦСКА играе винаги за победа и гоним само първото място. Ако това напрежение им идва в повече, ще трябва добре да преценим нещата”.

“Не би трябвало в отбора да има напрежение. Футболистите трябва да се уверени в своите качества. Много брак имаше. Последното докосване е проблемът в този момент. Нервността идва от напрежението. Така обаче ще преценим кой издържа и кой не”.

“Много ни липсват креативните халфове. Те са хората, които да дадат завършващото подаване. Липсват ни такива хора и затова страдат крилата. Хамза се стараеше, но се провали и в двете фази на играта”.

“В този мач имаше много въпросителни. Прибързвахме в почти всички ситуации. Ако бяхме по-уверени, задължително щяхме да спечелим. Ще направим всичко възможно да вдигнем увереността на играчите за следващия мач”.

“Този отбор има основа, върху която да надграждаме. Тя обаче не е достатъчна да надделеем над Лудогорец. Ще надграждаме и зимата и лятото, за да можем да постигнем целите си. Наявам се да се мобилизираме максимално и да скъсим максимално дистанцията в точките и на пролет ще го видим”, каза Младенов.

Кайседо спаси ЦСКА срещу Арда, ”червените” намалиха разликата с Лудогорец на 5 точки