Мартин Петков е близо до Одеса, а Стефанов до Берое

Левски продължава да бъде активен на трансферния фронт. “Сините” са близо до това да изпратят младежкия национал Мартин Петков в Черноморец Одеса. Опциите са различни. Едната е роденият през 2002 година нападател да бъде даден под наем, а другата да замине като свободен агент, но с процент при следваща продажба.DSPORT.BG

Марто не е с отбора в Турция и се готви индивидуално в София.

Междувременно привличането на Илиян Стефанов от Берое в застой. Юношата на Левски има договор със “заралии”, а “сините” не са очаровани от идеята да плащат дори и тънка сума за нов играч. Софиянци не са се отказали от идеята да вземат халфа, но всички страни чакат развитие по темата.

Илиян Стефанов е продукт на школата на Левски, но никога не е играл за мъжете.

“Сините” могат да се разделят и с Гьоко Зайков. Това е обвързано с привличането на нов централен защитник, тъй като иначе отборът ще има недостиг на кадри в тази зона.

Трансферните дела на Левски се движат от треньора Станимир Стоилов, който е доказал през годините, че има умения в тази сложна материя.

Специалистът опитва да запази и баланса със заплатите, защото е публична тайна, че Левски трябва да спазва строга финансова дисциплина.

До този момент отборът от стадион “Георги Аспарухов” привлече Ноа Сонко Сундберг, Цунами и Велтон. “Герена” напуснаха Ивайло Найденов, Георги Александров, Христос Шелис и Борислав Цонев.

Черноморец Одеса официално представи Борислав Цонев

Dsport е и във Viber! Присъединете се и бъдете преди всички