Моралес след тежката загуба: Играхме със силен противник, който се бори за титлата

Треньорът на Ботев Враца Даниел Моралес сподели разочарованието си след втората поредна загуба с 0:4 на тима. Този път врачани загубиха като гости от ЦСКА. DSPORT.BG

ЦСКА разби Ботев Вр, Бусато с асистенция за страхотен гол

“Като треньор не е лесно да обясня грешките и една такава загуба. Играхме със силен противник, който се бори за шампионска титла. Бяха господари на терена. В началото успяхме да противодействаме на някои ситуации, но след това за съжаление не успяхме. Тежка загуба, яд ме е. Трябва да си направим изводите. Не ми харесва отново да падаме с по четири гола, но нещото, което трябва да направя, е пак да говоря с момчетата.

Първо търся причината в себе си, защото аз им казвам какво да правят. Да има някои индивидуални решения, които са грешни. Големите отбори се възползват от най-малкото нещо. Не мога да виня само защитата ни.

Ако тези неща се случват, защото може би липсва нещо и в мен. Защо да не търся първо вината в мен. Знам, че и момчетата носят отговорност, защото аз не влизам да играя.

Когато идваме на “Армията” да играем е удоволствие. Тези момчетата знаят, че излизат срещу голям отбор. Когато знаем какво трябва да направим е по-лесно. Има дадени ситуации, в които трябва да се надиграваме. Ако само седим отзад и ЦСКА владее топката, няма да имаме нито една атака. С малко повече време нещата ще се получат. Аз вярвам в това и никога не губя вяра.