Стойчо Младенов: Винаги се търси лошото, все едно в последните години все сме шампиони

Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов остана доволен от победата с 4:0 над Ботев Враца. Той пожела отборът му да бъде по-малко критикуван. Младенов разкри, че двубоите с Левски и Локомотив Пловдив през следващата седмица са еднакво важни.DSPORT.BG

ЦСКА разби Ботев Вр, Бусато с асистенция за страхотен гол

„Винаги има какво да подобряваме, но след тази победа мога само да поздравя футболистите, защото направихме всичко както искахме. Радваме се на победите и дано да продължаваме по същия начин. Понякога след равностойно първо полувреме съперниците падат физически, а ние натискаме тогава. Това е позитивното при нас – физическата подготовка. Винаги се опитват да ни ухапят, да ни критикуват. Винаги се търси лошото, все едно в последните 4-5 години сме били само шампиони.

Иска ми се да имаме повече хора в средата на терена, но финансите не го позволяват. Ще се подобрим през лятото. Ботев Враца не е критерий да сверяваме часовника, но днес се получи. Единственото, което не можахме да направим по време на лагера в Турция заради липсата на Кайседо, но днес се справихме. Това, което ни липсва, ще го подобрим през лятото, уверявам ви. Иска ми се да имаме повече креативност. Имаме нужната бързина.

Мачовете не трябва да се снимат с шест камери, а с 12. Имахме претенции срещу Славия, искахме две дузпи и днес.

Искаме да победим Локомотив, ще подходим с нужната агресия. И Купата, и първенството са ни еднакво важни. Нямаме приоритет. Навсякъде се борим за победа. Всичко ще бъде на нивото, на което искам, уверен съм в това“, каза Младенов.

Dsport е и във Viber! Присъединете се и бъдете преди всички