Стоилов: Когато играем в блато, няма как да говорим за качество на играта (ВИДЕО)

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов бе щастлив за успеха на своя тим като гост на ЦСКА 1948 в мач от 21-ия кръг на българското първенство. Той не пропусна да разкритикува състоянието на терена в Бистрица, където се игра срещата.DSPORT.BG

Левски взе своето с дебютни голове на нивата в Бистрица

„Мисля, че с оглед на трудния терен, заслужена победа на нашия отбор. Въпреки това, искам повече, трябваше да решим двубоя по-рано“, каза Мъри минути след края на мача.

„Моето най-голямо притеснение беше, че не всички привърженици на Левски ще могат да дойдат на мача. Левски дойде и игра, без да коментирам качеството на играта“, каза още той.

Стоилов заяви и в какви аспекти може да работи още Левски: „Да говорим за тактика и качествен футбол не може. Допускаме все още грешки в контрола на топката, също и в завършващата фаза на играта. Имахме няколко положения, които трябваше да реализираме с повече самочувстваие и класа“.

„Когато играем в блато, няма как да говорим за качество на играта“, каза треньорът на Левски, като допълни: „Очаквам да играем добре, да трупаме форма и динамика в играта“.

„За нас няма значение с кой играем. Левски във всеки мач, бил той за първенство или за Купа, трябва да играе за победа. Трябва да играем с желание“, допълни той.

Той коментира и предстоящите мачове на „сините“: „Няма опасност да подценим мача със Септември. Левски има още път да извърви, докато стане стабилния и уверения Левски, който трябва да бъде“.

Той коментира играчите, които получиха картони в мача и висят за някои от следващите мачове на тима: „Кордоба ще бъде наказана за Купата, Краев не знам. Левски има футболисти, не се плаща, че може да имаме наказани“

„Върви по план. Върви точкогонството, има какво да подобряваме в игровия стил. Като се подобри състоянието на стадионите, ще се играе и по-добре“, завърши Стоилов.

Николай Киров: Нашите заявки трябва да ги показваме на терена (ВИДЕО)