Златомир Загорчич: Изиграхме два добри мача, но не взехме нито точка

Треньорът на Славия Златомир Загорчич заяви след загубата от Лудогорец, което е втора поредна за “белите” след поражението от ЦСКА, че тимът му е изиграл два добри двубоя, но не е взел нито точка . DSPORT.BG

Лудогорец си върна на Славия за загубата в София

„Не мога да кажа, че имаш хубави моменти. За мен целият мач беше изигран хубаво. Четири грешки направихме днес, успяха да ни вкарат три гола, дори и четвърти, но имате засада.
Говорихме си през цялата седмица за статистическите ситуации. на концентрацията, не се получи в нашата полза.

Ние си имаме проблеми, но аз гледам на всичките момчета еднокво. Да не липсват ни много хора сега за този мач, но не искам да се оправдам с това нещо. Тези момчета показаха, че могат да играят срещу Лудогорец. Изиграхме два добри мача, но не взехме нито точка.

И срещу ЦСКА и Лудогорец излязохме да си играем футбола. Имаше моменти, в които надигравахме противника, показвахме възможността и в два мача и трябва да продължим да го правим в следващите мачове.

Ние играем мач за мач. Сега ни интересуват двубоят с Берое за Купата. Нагласата е да вземем мача, играем на нашия стадион.
Когато се оправим от контузиите и се върнете наказаните, ще имам по-голяма конкуренция и тогава съм убеден, че нищо ще се получи”, сподели Заги.

Dsport е и във Viber! Присъединете се и бъдете преди всички