Треньорът на Черно море: Победихме, но мачът не трябваше да се играе

Помощник треньорът на Черно море Петър Костадинов говори пред медиите след края на мача срещу Локомотив София. Той води „моряците“, тъй като Илиан Илиев бе наказан за срещата.DSPORT.BG

„Чисто спортно-технически няма какво толкова да се каже – битка, борба. Мога само да поздравя нашите футболисти, че на този терен предоставиха точно това и мисля, че заслужено спечелихме. Повратният момент бе дузпата за Локо Сф. Ако този гол беше паднал мачът можеше да отиде в друга посока. Въпреки, че победихме, днес не трябваше да се играе мач на този терен. Това бе всичко друго само не и футбол. Футболът е за феновете. Всички момчета се представиха супер за условията, които ни предложи стадион „Васил Левски“. Опитът си каза думата, но нашият отбор обича да играе футбол, да държи топката. Днес имаше само заритване напред каквото се случи“, каза Костадинов.

„Може да свалим шапка на Сердюк. Той каза, че баща му и брат му са били мобилизирани в украинската армия. Момчето си свърши страхотно работата“, допълни треньорът.

Черно море вкара три на Локо София за победа насред снега

Украинската армия мобилизира бащата и брата на нападател от Черно море

Dsport е и във Viber! Присъединете се и бъдете преди всички