Андреа Сасарини: ЦСКА 1948 заслужаваше тази победа

Старши треньорът на Царско село Андреа Сасарини сподели мнението си след загубата на тима му от ЦСКА 1948 с 0:2 в 22-ия кръг на efbet Лига. DSPORT.BG

Резерви донесоха успеха на ЦСКА 1948 над Царско село 

“ЦСКА 1948 заслужаваше тази победа. Не ми хареса първото полувреме, защото допуснахме твърде много ситуации пред вратата ни, нямахме план как да им противодействаме. Футболистите имаха твърде много дистанция помежду си, от което съперникът се възползва. Не успяхме да поставим опонента под напрежение. През втората част се подобрихме. Направихме някои промени и отборът ми допадна, дори имахме положения, в които можехме да се разпишем.

Аз съм на мнение, че един отбор се защитава с всички футболисти. Всеки един трябва да участва в играта в защита, но разбира се, аз искам отборът ми по-често да изпраща топката в предни позиции, за да атакуваме. Мисля, че като цяло сме в добра форма и ритъм. Работим заедно от около 20 дни. Трябва да се запозная по-добре с играчите. Аз се запознавам с тях, всеки един о ттях пък опознава своя съотборник и тепърва ще изграждаме някакъв стил. Понякога говорим за това колко по-бързи трябва да бъдем в изнасянето на топката, как да се браним, как да атакуваме. Мисля, че израстваме, но ни трябват още мачове. Можем да играем по-добре.

Мисля, че през първото полувреме в първите десет минути мои играчи получиха два жълти картона, което не мисля, че беше коректно”, каза Сасарини след двубоя.

Dsport е и във Viber! Присъединете се и бъдете преди всички