Шимунджа: Вкараха ни с първия удар и не бяхме на нашето ниво

Старши треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа говори след равенството 1:1 срещу Царско село. Според него „орлите“ не са били на достатъчно високо ниво и полученият гол с първия точен удар в 11-ата минута на мача е натежал.DSPORT.BG

„Проблемът днес беше, че през първото полувреме от първия удар получихме попадение. Нашата подготовка и нашето навлизане в двубоя не бяха добри. Знаехме за качеството, което опонентът има. Не бяхме на нашето ниво“, каза Шимунджа.

„Не очаквахме лесен мач. Тук никога не е лесно. Показаха как играят в предходния двубой. Бяхме подготвени за битка, но във футбола невинаги получаваш това, което искаш“, добави той.

„Получихме гол в 6-ата минута, днес в 11-ата, срещу Левски в 20-ата. Не можем да говорим за едни и същи проблеми. Три различни мача са. Ние мислим как да сме най-добрата версия на себе си и да сме подготвени за такива ситуации. Получава се така, че получаваме попадение с първия удар. Това е проблемът“.

„Ще имаме малко почивка сега, след което ще се опитаме да поправим тези неща и някои детайли, които искаме да усъвършенстваме. Паузата ще е добър момент за това“, каза още наставникът на „орлите“.

И Лудогорец не успя да пречупи костеливия орех Царско село

Dsport е и във Viber! Присъединете се и бъдете преди всички