Младенов: Най-малко се притеснявам за поста си, в Левски са единни (ВИДЕО)

Стойчо Младенов говори след загубата с 0:2 от Ботев Пловдив в „Коматево“. Старши треньорът на „армейците“ беше категоричен, че най-малко се притеснява за поста си. Той даде за пример Левски, където по неговите думи всички са единни. Според Младенов в ЦСКА има разцепление и цесекари много активно мачкат футболисти и треньори.

„Не мога да кажа, че Ботев е надиграл ЦСКА. Две ситуации. Оставихме непокрит човек и ни наказаха. Вторият гол беше неразбирателство между двама наши играчи. Фантастичният ляв крак на Неделев реши мача. Третото беше нашата неефикасност в атака. Ситуацията за дузпата на Гарсез е ясна и категорична. За мен е дузпа. Предполагам, че красноречиво говорят повторенията. При избиването на топката от голлинията също има контакт с ръката. Там не съм сигурен, но при Гарсез съм категоричен. Ако бяхме отбелязали за 2:1, щяхме да обърнем, защото доминирахме през втората част. Тази дузпа щеше да обърне всичко“, започна Младенов.DSPORT.BG

„За съжаление, поредицата от мачове като почнем от мача на Левски, работим много в завършващата фаза просто не се получава. През повечето игрово време имахме доминация като контрол на топката, атаки, но неефективността реши мача“, продължи той.

„Болни са и Кери, и Йомов. Цяла седмица с висока температура. И Тибо Вион, и Томас, всички са болни. Това е причината да не са в състава“.

„ЦСКА в най-трудните моменти винаги е излизал от ситуации. Историята това показва. Правилният отговор е победи. Само така можем да излезем от тази ситуация.

„След като не можем да побеждаваме, значи нещо куца. Притеснявам се най-малкото за поста си. В това отношение съм доста устойчив. Няма треньор, който да се плаши от уволнение. При най-малкия негативен резултат, винаги всичко се нахвърля на мен. Мачкал съм ги доста години. Нещо да чувате за Лудогорец. И те направиха равен, и ние направихме. Кои са Лудогорец? ЦСКА е авторитет, нещо велико. Най-популярният български клуб с най-големите успехи в Европа. Нормално е повече да се пише за ЦСКА. Най-болното е, че наши цесекари са много активни – мачкат футболисти, мачкат треньори. В Левски всичко е обединено. Единни са. На кое място са? Няма значение, там са си. Ние винаги сме разединени. За да се стигне до победата, се минава през много дълъг път на компетентност“, каза наставникът на „червените“.

„Аз съм професионалист и гледам нещата изключително професионално. Докато има теоретичен шанс за титлата, ще се борим. Надявам се да намерим сили, за да оправим нещата и да възвърнем силното ДНК да побеждава във всеки един мач“.

„Търсим начин как да събудим състезателите. Психологически моменти са. Не можем само да ги тупаме по рамото, когато от десет чисти положения, не вкарват нито едно. Трябва да има критики, както към мен има. Длъжни са да удържат тези критики и да се подобряват. Класата решава мачовете. За това говоря. Никого не съм обидил. В играта сме, докато има теоретичен шанс“, каза още Стойчо Младенов.

Ефективен Ботев Пд съсече ЦСКА и му нанесе първа загуба от ноември, Матей се контузи

Dsport е и във Viber! Присъединете се и бъдете преди всички