Тунчев: Подавам оставка! Рибата се вмирисва от главата (ВИДЕО)

Треньорът на Локомотив Пловдив Александър Тунчев обяви, че подава оставка и няма да води „смърфовете“ срещу ЦСКА в следващия кръг. Младият специалист обяви решението си, след като тимът загуби с 0:4 като гост на ЦСКА 1948.DSPORT.BG

„Само можеше да гадаем как щеше да се развие мачът, ако го нямаше червения картон. Това не се случи, няма смисъл да го коментираме. И да кажа, че не беше справедливо не мога да го върна назад. Това е било решението на съдията. Имаше странни отсъждания през първото полувреме. Нищо не мога да направя, дори да го коментирам“, започна Тунчев.

„Теренът беше доста тежък. В началото на второто полувреме допуснахме грешки. От там рухнахме. Поемам си своята отговорност. Рибата се вмирисва от главата. Ще подам моята оставка. Явно отборът има нужда от рестарт. Не е само плод на този мач. Има затормозяване в отбора. Може би е дошло времето за промяна“, продължи той.

„Със сигурност собственикът ми има доверие. Винаги е бил зад мен. Пак казвам. Явно е нужна промяна в този отбор, за да се събуди. Не мога да кажа, че съм предаден от някои от футболистите. Локомотив може да влезе в релси с победи. Надявам се още в следващия кръг да се вдигне и да победи. На този етап няма да съм треньор на Локо Пд следващия кръг“, каза още Александър Тунчев.

Червен картон в 8-ата минута предреши съдбата на Локо Пд срещу ЦСКА 1948

Dsport е и във Viber! Присъединете се и бъдете преди всички