Станимир Стоилов след победа с 3:0: Не съм доволен (ВИДЕО)

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов не остана доволен от играта на „сините“ срещу Пирин, макар отборът му да спечели с 3:0. Той заяви, че е доволен само от резултата, тъй като Левски не е показал своя стил на игра.DSPIRT.BG

Брилянтен Велтон подчини Пирин, Левски нанесе първа загуба на „орлетата“ на Митревски

„Имаше прекрасни условия за игра. Стана истински футболен празник. Пирин е доста неудобен съперник, както казах са отборът в най-добрата форма. Доволни сме от трите точки, но не съм доволен от играта, Не сме излекували раната пауза за национални отбори. Трябва да играем нашия стил, можем много повече. Имаме по-висока класа. Трябва да показваме по-организирана игра. Все пак не им дадохме шанс да създадат положения пред вратата ни. Бяхме пълни господари на терена.

Ако показваме добри игри, ще опитваме да се борим за топ 3 или топ 4, каквото дойде. Успяхме да влезем в шестицата, след като много изоставаме. Вече играем равностойно с отборите, които не се борят за върха. Класирането в шестицата е идеална възможност да видим възможностите си.

Винаги принципът ми е бил да се затвори дискотеката. Професионалните футболисти трябва да се държат спрямо историята на клуба. Здравко Димитров и Димитър Костадинов ще тренират с втория отбор, от време на време с първия, но докато някой не ги купи.

Dsport е и във Viber! Присъединете се и бъдете преди всички