ЦСКА с крачка напред за строеж на стадиона, изплати се на държавата

Министърът на спорта Радостин Василев прие шефовете на ЦСКА на срещата, като основната тема за реконструкцията на стадион „Българска армия“. От страната на „червените“ служителят Данаил Ганчев, адвокат Станислав Трендафилов и изпълнителният директор Филип Филипов. DSPORT.BG

Двете страни постигнаха споразумение, след като ЦСКА се разплащат в държавата. Ето какво пише “армейците” в клубния си сайт:

“Армейци,

Ползотворното ни и конструктивно сътрудничество с Министерството на младежта и спорта, както и желанието на двете страни да бъдат част от прозрачен, законен и коректен процес за изграждане на новия стадион на ЦСКА, доведе до нова решителна стъпка по сбъдването на нашата всеобща мечта.

Уведомяваме Ви, че ръководството на клуба вече е изчистило финансовите задължения към държавното дружество “Сердика спортни имоти”. След направеното от нашата страна значително и окончателно плащане от 3 138 670,53 лева балансирайте стойността, че ЦСКА вече е погасил изцяло дължимата сума на държавата обща сума в размер на 6 милиона и половината лв.

Въпреки непредвидените обстоятелства и трудната икономическа конюнктура в българския и международния бизнес, Ви информираме, че клубът и ММС включват така дългоочаквания договор за партньорство и вече можем да предприемем реални действия за изграждане на новия ни дом – стадион “Българска армия”.

Предстои сериозна работа по издаване на специални разрешителни и съгласувания, но вярваме, че всичко ще се развива вече в по-бързи и оперативни темпове и до края на календарната година ще бъдат изпълнени необходимите документални процедури”, написа от ЦСКА.

Капитанът на ЦСКА: Чест е да работим с Пардю, контузията ми не е лека

Билетите за Сектор „А“ за финала, които не са закупени на „Армията“, ще се презаверяват

ЦСКА празнува 74-ата си годишна

Христо Стоичков: 74 години история написана със златни букви

Dsport е и във Viber! Присъединете се и бъдете преди всички

 

галерия