Шимунджа: Футболистите запазиха манталитета на победители

Старши треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа заяви, че футболистите му са запази манталитета на победители. Той коментира победата с 2:1 като гост на Ботев Пловдив.DSPORT.BG

„Победата беше добра, заслужихме я. Работихме много. Най-хубавото в случая е, че заради усилената работа бяхме енергични. Условията бяха трудни. Футболистите успяха да запазят енергията си и манталитета на победители“, каза Шимунджа.

„Всеки иска да прогресира, да се развива и да подобрява себе си във всяка тренировка. Всеки е важен за нашия отбор. Имаме отбор, с който можем да ротираме. Важно е всеки да го знае и да внимава по време на тренировките и мачовете“, продължи той.

„Карничник и Вердон играха добро. Понякога губихме териториалните двубои, но трябва да опитваме някои неща дали се получават по време на мач. Жан вече е действал на тази позиция и мисля, че се справи добре“.

„Последният мач беше приключил. Този беше различен заради нещата, които ви изброих. Запазихме концентрация. Нападателите ни имат скорост, енергия. От това съм доволен. Винаги трябва да знаят, че и други играчи чакат шанса си за изява“.

„Надявам се Десподов да играе до края на сезона. Той беше контузен и затова не игра днес. Не знам доколко сериозно е възпалението, но се надяваме скоро да се завърне в игра“, каза още наставникът на „орлите“.

Лудогорец постигна девета поредна победа в ‘‘Коматево‘‘, нелеп автогол реши мача

Dsport е и във Viber! Присъединете се и бъдете преди всички