Илиан Илиев: този мач беше, който вкара, той печели

Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев сподели след загубата с 0:1 от Левски, че поражението боли, тъй като равенството е бил по-реален резултат. DSPORT.BG

Естествено, че боли. Мисля, че мачът беше равностоен и по-реален беше равенството. Левски обаче успя да използва статичното положение и да вкара гол. Това не говори добре за нас, защото за втори мач допускаме гол в момент, в който просто трябва да си концентриран”, започна Илиев.

“Съжалявам за момчетата. Създадохме достатъчно на брой ситуации, в които да отбележим. Както се казва този мач беше – който вкара, той печели. Стараха се играчите. В повечето случаи ги неутрализирахме. За усилията на футболистите, заслужаваха повече в този мач.

Много пъти сме го правили когато отбор играе с четирими или трима, това не ни затрудни. затрудни ни това, че нямахме достатъчно  агресия в някои ситуации, които можеше да изиграем по добре. След мача с Ботев ни беше трудно да ги събера. Длъжни сме да играем, за да побеждаваме. В някои ситуации може и да падне гардът.

Сега има почивка между мачовете надявам се да се възстановим психически и физически. Добрите футболисти ги продаваме в някои моменти и тогава трябва да влезе някой, който да докаже себе си. С един Родриго атаката щеше да е по-различна, но това е. На Пабло Гарсия и Влатко Дробаров им свършват договорите, трудно ще останат при нас и се оглеждаме за него.

Не само в този мач и други е имало, в които е имало много футбол . Много омраза има във футбола, което е “заслуга” на някои журналисти”, добави треньорът на Морето.