Пардю: Не мисля, че ще сме перфектни срещу Левски (ВИДЕО)

Старши треньорът на ЦСКА Алън Пардю остана доволен от победата над Славия. Той благодари на феновете за подкрепата, като заявка, че се надява да ги зарадва за финала с Левски. Той не очаква отборът му да е перфектен, но очаква да се подобри .DSPORT.BG

„Трудно е да водиш с 3:0. През второто полувреме играе добре в защита. През първото полувреме бяхме отлични. Показахме някои от качеството, които искам да видя в отбора. Имаме доста жълти картони, исках да покажа, че Лам и Мухар може да се справят без да бъдат показани. Гарантирахме си второто място и това снема част от напрежението.

Изминаха много години от последния финал срещу Левски. Поемам отговорността за загубата срещу Лудогорец, това е моята загуба. Горд съм и за мен е привилегия да съм треньор на ЦСКА. Играйте свършиха работата си, за да се класирате на финала. Очаквайте ни страхотен мач срещу Левски. Не мисля, че ще сме перфектни срещу Левски, но ще сме в по-добро състояние. Турицов крампира, просто го предпазихме. Всичко ще е наред за финала. се, че нашите фенове ще ни подкрепят. В труден период сме. Дано да се справим на финала заради тях. Искам да им благодаря за подкрепата на днес“, каза Пардю.

ЦСКА надви Славия за едно полувреме с хеттрик от асистенции на Кери

Dsport е и във Viber! Присъединете се и бъдете преди всички