Александър Томаш: Имахме възможност и да вземем мача

Старши треньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш коментира представянето на своите възпитаници, които завършиха наравно 4:4 при гостуването си на Арда в мач от 29-ия кръг от efbet Лига.DSPORT.BG

„Нужен е характер. Положителното е, че още в началото получихме дузпа, но веднага след това отборът заигра по начина, по който тренирахме. Необяснимо за мен, в предишните мачове започнахме да играем през второто полувреме, а сега играхме по-добре и преди почивката. Имахме възможност да вземем мача, като това е благодарение на футболистите“, заяви Томаш след края на мача в Кърджали, при който неговите хора наваксаха три гола пасив в края.

Той коментира многото попадения в мача: „Ние получихме голове. И четирите гола са след наши грешки и затова трябваше да реагирам със смени. Всичко, което имаме като положения, е заради това, което сме тренирали, а головете, които получаваме, са заради наши грешки“.

„Аз съм наясно в какъв отбор съм, няасно съм, че Локо Пловдив в последните 5 години надскочи летвата. С много труд можем да се справим. Всеки един е важен и ако работим добре, това ще си проличи в мачовете“, завърши Томаш.

Шоу в Кърджали – Локо Пловдив навакса три гола и взе точка от Арда

Dsport е и във Viber! Присъединете се и бъдете преди всички