Иван Колев: Само два отбора в Първа лига ни надиграха

Старши треньорът на Локомотив София Иван Колев коментира равенството 1:1 срещу Ботев във Враца. Той заяви, че най-важното за столичните „железничари“ е да се спасят. Според специалиста няма отпускане в отбора му, а само два тима от efbet Лига са успели да надиграят Локомотив.DSP[ORT.BG

„От гледна точка на ценността на тази точка, е положителна. От гледна точка на развитието на играта, е разочароваща. Първото полувреме имахме две прекрасни възможности. Направихме вратарят на домакините да е герой и играч на мача. Не често се случва. Така се развиха нещата“, заяви Колев.

„Трябваше да си завършим положенията, които създадохме, особено първото полувреме. Второто Ботев тръгна с дълги подавания. Първото и те бяха организирани. Тогава, ако бяхме вкарали още един гол, нещата може би щяха да станат съвсем други“, прибави той.

„Не знам дали Локомотив е спасен със сигурност. Това зависи от следващия мач. Дано да е сигурно, че ще се спасим. Това е по-важното. Не бих казал, че има отпускане на оборотите. По-скоро това е нещо, което се усеща вътрешно. Няма отбор като изключим два отбора в А група, които ни надиграха, никой не ни е надиграл. Когато не можеш да спечелиш тези мачове, се наслоява неприятно чувство. Ние реализираме и от там се проявява напрежението. Имаме и следващите два мача, ние си знаем каква е ситуацията“, каза още треньорът на Локомотив.

Локо София взе само точка от Враца и ще трябва да почака за спасението си

Dsport е и във Viber! Присъединете се и бъдете преди всички