Макопи: Ядосах се много през второто полувреме (ВИДЕО)

Треньорът на Царско село Стефано Макопи заяви, че се е ядосал много през второто полувреме на мача срещу Пирин. „Царете“ спечелиха с 3:0 и продължават да се борят със зъби и нокти за оцеляването си, но според специалиста футболистите му са дали изцяло инициативата на благоевградчани в продължение на 15 минути.DSPORT.BG

„Мисля наистина, че вярваме в спасението. Момчетата бяха безупречни в серията от позитивни резултати. Имаме още два мача. Не сме си свършили работата. Следващият съперник е Ботев Враца и ще трябва да играем мача на сезона. Ще е решаващ“, каза Макопи.

„Момчетата със сигурност бяха с много силен заряд в мача. Направихме много добра седмица по време на тренировките. Момчетата показаха характер. Продължават да държат ниво. Не са се демотивирали. Комплименти за тях“, продължи той.

„Ядосах се много през второто полувреме. Казах на футболистите, че това не трябва да се случва повече. Не можеш да ставаш 15 минути играта на съперника и то на Пирин, които технически са страхотни състезатели и могат да те наранят“, каза още треньорът на столичани.

Царско село удари Пирин и се изравни с Ботев, всичко ще се реши във Враца

Dsport е и във Viber! Присъединете се и бъдете преди всички