Киров: В друг мач подобно начало може да е пагубно

Старши треньорът на ЦСКА 1948 Николай Киров коментира победата с 5:1 срещу Арда. „Червените“ трябваше да правят обрат, след като допуснаха гол още в началните секунди. Според наставника на столичани подобно лошо начало в друг двубой може да е пагубно.DSPORT.BG

„Нещата се решиха още през първата част. Неконцентрирано започнахме, но хубава беше ответната реакция. Съумяхме да отнемем бързо топката и правихме бързи преходи. Това беше разковничето“, каза Киров.

„В друг мач подобно начало може да е пагубно. Нямаме право така да започваме мачовете. Трудно срещу друг съперник ще можем да се върнем в мача. Ще си извадим поуките“, продължи той.

„Доста разнообразни сме в атака. Подобрихме точността. Може би сме вторият по отбелязани голове в efbet Лига. Проблемът е, че сме доста назад в допуснатите голове и върху това трябва да се набляга“.

„От самото начало твърдя, че групата е равностойна. Всичко може да се случи. Изпуснахме си шанса миналия двубой и сега ще се надяваме на добро развитие в другия мач. Това обаче не ни гарантира нищо. Гостуване на Локомотив, след което можем да мислим за нещо повече“.

„Ще се готвим от утре за този двубой. Нека видим първо как ще завърши мача между Берое и Локомотив. Имахме трудности срещу тях и трябва да се готвим. Изцяло сме концентрирани върху този сезон към момента“, каза още Николай Киров.

ЦСКА 1948 разби Арда в шестголов спектакъл

Dsport е и във Viber! Присъединете се и бъдете преди всички