Мъри през сълзи: Не мога да обещая надграждане (ВИДЕО)

Емоционалния Станимир Стоилов трудно намираше думи след успеха във финала на Sesame Купа на България. „Сините“ победиха с 1:0 ЦСКА и вдигнаха трофея. Според старши треньора на Левски цялото страдание през последните 13 години се е изплатило на феновете.DSPORT.BG

 

„Аз мисля, че колкото и да не зачитат. Това, което постигна клуба е благодарение на феновете. Всичко за тези 13 години им се върна. Аз се върнах прекалено амбициозен. Зареден с енергия да спасим Левски и да го върнем към победите. Работих честно и Господ гледа. Затова съм недоволен, когато нещо не ми харесва. Този отбор на Левски първа уважението. Присъствието на стадиона и им даде купа на феновете. Мисля, че е абсолютно заслужена“, каза Стоилов.

„Нямах време да говорим, пеехме песни за Левски. Такава любов, уважение, подкрепа, не може да не даде резултат, когато се работи в правилната посока, в името на Левски“, добави той.

„Градим отбор с трофей. Титлата е на лице, класирахме се за Европа. Почваме да празнуваме и ще играем за феновете“.

„Трудно мога да обещая на феновете надграждане. Надявам се да намерим път и решение на нашите си неща. Много трудно мога да говоря за надграждане, такава е ситуацията“, каза още Станимир Стоилов.

„Няма нищо по-важно от това, че футболистите върнаха феновете на стадиона, а и поднесоха десерт. Господ даде десерт на отбора. Добра симбиоза между всички. Опитваме се всячески да спасим клуба. Не мога да обещая нищо, защото не виждам как ще развиваме отбора. Три финала загуби Левски. Неше нещастие. От тази по-сладка купа, няма. Заслужена победа срещу вечния противник.

„Тази я исках най-много заради хората, заради привържениците на Левски. В мен последните шест месеца имаше само сълзи“

„Много работа. Имахме отбор, който се развиваше постепенно. Исках да виждам растящ Левски. Не очаквах, че толкова рано ще извоюваме титлите.

„Много далеч е синята приказка в Европа. Много близко е Купата и ще я покажем на феновете. Ако клубът не се стабилизира, много трудно можем да говорим за надграждане. Левски, за да е силен и постоянен, трябва да има повече стабилност. Ако има добри оферти, ще продаваме. За спасението на Левски няма да жалим нищо. Казах още в началото до днес мога да обещая. Винаги ви казвам, ако виждам светлина в тунела. Ще работим денонощно. Знаете как става надграждането. Не можем да се оплакваме. Много хора работиха в Левски с огромни пари. Рано дойде тази купа, но любовта беше огромна“