Иван Колев: Всички твърдят, че е по-лесно да влезеш от Б група в А, отколкото да се задържиш в групата

Старши треньорът на Локомотив София Иван Колев сподели впечатленията си след победата с 1:0 над Пирин Благоевград. DSPORT.BG

Димитър Митков герой за Локо Сф срещу Пирин в мач с два незачетени гола

“Разбира се, че съм доволен. Този път играха не са само с желанието и амбицията, но и със самочувствие, което беше много добре за тях. Пирин игра спокойно, след като си осигури остаането в групата. Играха спокойно с необходимото самочувствие.

Много ми се иска положенията да бъдат завършени, защото пропуските бяха фрапиращи. Ние никога не сме говорили за оставане или изпадане. Винаги сме говорили за конкретни задачи. Трябва да ги поздравя за това, че във всички мачове се отнасяха сериозно към задачите си.

Аз оценка не мога да давам за сезона. Само мога да благодаря за труда, който положиха всички в клуба. Огромна е заслугата на състезателите. Всички футболни хора твърдят, че по-лесно да влезеш от Б група в А отколкото да се задържиш в групата. Усетихме го и ние, но играчите се адаптираха и стояха добре на терена.

Ние с играчите говорим сериозно по въпроса. Винаги когато има мач трябва да са максимално готови за мача. От гледна точка на професионализма са длъжни да покажат качествата си.

Мисленето ми за бъдещето е насочено единственото към следващия мач с Царско село.

Не е въпрос към мен дали ще се завърнем в “Надежда” през следващия сезон. Питайте ръководството”, сподели след двубоя Колев.

Dsport е и във Viber! Присъединете се и бъдете преди всички