Трансферът на Жорди Кайседо в Бешикташ пред провал

Бешикташ продължава да проявава сериозен интерес към нападателя на ЦСКА Жорди Кайседо, но трансфер на този етап изглежда малко вероятен  заради разминавания между двата клуба за трансферната сума и начина на плащане, пишат турските медии.

Първи избор в трансферния списък на турския гранд за нов нападател бе полякът Адам Букса, но той подписа вчера с френския Ланс и всички усилия на турския гранд са насочени към привличането на Кайседо.

Агентът на играча обаче разкри, че има сериозни разминавания за трансферната сума. ЦСКА иска около 5 милиона евро на един транш, докато от Бешикташ са склонни да платят около 3,5 милиона, разсрочени на вноски. По-рано бе съобщено, че еквадорецът е договорил личните си условия с турския клуб за 1 милион долара годишна заплата и четиригодишен договор. DSPORT.BG

Агентът на еквадорския национал Ернан Бенато разкри, че преговорите са зациклили и че двамата с клиента му ще се насочат към други оферти.

“ЦСКА-София иска 5 милиона евро за Жорди и Бешикташ иска плащането да бъде на вноски, но при това условие трудно ще стигнем до споразумение. Водим разговори и с други отбори”, каза Бенато пред журналиста от вестник “Дагма” Бурак Зихни.

Бешикташ предлага 3,5 милиона за Жорди Кайседо

В Турция: Бешикташ преговаря с ЦСКА за Кайседо

Отговорите на Гриша Ганчев по горещите въпроси за ЦСКА (ВИДЕО)

Ганчев: Съжалявам само за смяната на Белчев и Нестор, даваме избор на треньорите

Dsport е и във Viber! Присъединете се и бъдете преди всички