Саша Илич: Знам, че ЦСКА е най-добрият отбор в България (ВИДЕО)

Новият старши треньор на ЦСКА Саша Илич говори за първи път като преподавател на „армейците“ пред клубния сайт. Той заяви, че се очаква да бъде „червените“ са големи, тъй като това е най-добрият отбор в България.

„Първите ми впечатления са изключително позитивни. ЦСКА е голям отбор и разполага с фантастична база в Панчарево. Футболистите направиха отлична тренировка днес. всичко се изисква както трябва. DSPORT.BG

Знам, че ЦСКА е най-добрият отбор в България. Играх в един голям клуб в Сърбия – Партизан, който е най-добрият отбор в Сърбия, подобно на ЦСКА в България. Знам, че срещата тук са много големи. Всички ние очакваме да съумеем да постигнем велики неща.

За началото мога да обещая, че ще бъдем посветени на всичко, което правим, с желание за съвместна работа с футболистите, за да постигнем успехи за ЦСКА.

Самият аз бях офан футболист и моята треньорска философия е такава. За да се бориш за трофей, трябва да играеш офанзивно, няма да се откажеш от това. Много е рано да говоря за стила ми като треньор, но определено ми се иска да играем офанзивно“, заяви Илич.

Агентът на Кайседо пред dsport: ЦСКА не знае какво иска

Халф се сбогува с ЦСКА

Стоян Колев остава в щаба на Саша Илич в ЦСКА
Цял отбор младоци стартира подготовката с ЦСКА (СНИМКИ)

ЦСКА обяви раздялата си с още един играч

Dsport е и във Viber! Присъединете се и бъдете преди всички