Саша Илич: От февруари водих преговори с ЦСКА (ВИДЕО)

startphoto.bg

Новият старши треньор на ЦСКА Саша Илич разкри, че е водил преговори с клуба още от месец февруари. Сръбският специалист даде и първата си пресконференция начело на „армейците“.

„С моите помощници дойдохме, за да направим всичко най-добро за отбора. От стария щаб остава треньорът на вратарите Стоян Колев. Величко Капранович, Драган Обрадович, Боян Милинкович, които бяха с мен в Чукарички, сега влизат в щаба ми“.DSPORT.BG

„Първият контакти бяха направени в края на февруари, когато още водех Чукарички. За мен беше чест, че хора от голям отбор се интересуват от мен. В ЦСКА е имало много треньори и футболисти от Сърбия. Голяма част от тях ми казаха добри неща за клуба. Когато разтрогнах договора си с Чукарички, разговорите станаха по-интензивни. Дълго време бях футболист и тогава не съм обещавал нищо. Като за начало мога да обещая много работа, като ще се посветим на това, което правим и ще видим после какви резултати ще постигнем. За условия се говори накрая. Аз искам да се боря за трофеи и това беше важно, за да започна преговори с ЦСКА“, каза той относно първите си контакти с ръководството на ЦСКА и преговорите с клуба.

„Искам да започнем крачка по крачка. Тук има добра основа, това е сред най-големите отбори в България, като това е отбор, който се бори за всички трофеи. Трябва да подсилим отбора във всички лини, ако искаме по-добри резултати от предишни години“, каза Илич.

Саша Илич: Не ми трябват много играчи, а такива, които да правят разликата (ВИДЕО)

Dsport е и във Viber! Присъединете се и бъдете преди всички