Шеф в ЦСКА с коментар за ситуацията с „Армията“, заговори за промени

Изпълнителният директор на ЦСКА Филип Филипов даде интервю за БНТ след срещата с феновете на тима във Велико Търново. Той коментира ситуацията с реконструкцията на стадион „Българска армия“ след оставката на спортния министър Радостин Василев. Както е известно, на срещата с привържениците на тима в Панагюрище собственикът на клуба Данаил Ганчев беше притиснат до стената от разочарованите привърженици на “червените”.

„Преговорите за стадиона текат с държавата, а министърът е просто лицето, което ги провежда. Надявам се да има държава и разговорите да продължат“, заяви Филипов.

Winbet – най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

„Срещите с феновете протичат съвсем нормално. Има хора, които са по-емоционални, други приемат нещата по-спокойно. ЦСКА е голям, велик клуб и хората болеят с проблемите му. Нормално е да са разочаровани тази година от представянето на тима“, допълни изпълнителният директор.

Филипов даде дума, че афишираната промяна в менажирането на клуба ще стане факт: „Усилено работим, ще има промени. Не са само обещания! Затова правим тези срещи. Искаме да решим проблемите и да дадем отговори за бъдещето на клуба. Финалът за купата на България беше последната капка“

LAP.bg