Мъри: С тази игра не можем да победим и втородивизионен гръцки тим (ВИДЕО)

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов беше критичен към своите футболисти след първата лятна контрола. „Сините“ завършиха наравно 1:1 срещу новака в efbet Лига Септември. Според специалиста отборът е подходил безотговорно в защита и с тази игра няма как да победи дори втородивизионен гръцки тим, камо ли гранд като ПАОК. Стоилов зави, че предстоят сериозни разговори с футболисти в понеделник.DSPORT.BG

„Мисля, че младите се представиха на добро ниво. Имаха желание. Вижда се къде трябва да работим. По тяхна молба развалихме мача, защото Септември имат проблеми. Щеше да е хубаво да играем 90 минути. Трябва да се влиза в разбиране с противника. През второто полувреме имахме сериозни проблем в защита. В атака имаше по-добри неща. Трябва да продължим на тази тема да работим. В последната линия защитниците леко допускаха положения. Ако вземем последните 7-8 мача от първенството, днес направиха положения колкото за целия полусезон. Футболистите нямат вина, аз трябва да си реша тези проблеми. Далеч сме от желанието, динамиката. Отговорността на играчите във всеки мач трябва да се подобри. Надявам се бързо да навлизаме в ритъм“, каза наставникът на „сините“.

Стоилов коментира неофициалния дебют на тримата нови – Ивелин Попов, Роналдо и Анте Блажевич.

„И тримата нови се стараят в тренировките. Трябва да повишат играта си в защита. В атаката имат по-силни прояви. Ще го работим тези неща. Всеки трябва да показва максимално възможностите си“.

„След Роналдо нямаме нужда от нови играчи. Не искаме да харчим излишни финанси. Може да се ориентираме  към млади играчи, които да развиваме във втория отбор и до шест месеца да намерят място в първия отбор. Искам много по-сериозно отношение от моите играчи. Бързо трябва да си прекъснат розовите сънища. Така не можем да победим и втородивизионен гръцки отбор, камо ли ПАОК. Ще има сериозни разговори в понеделник. Особено в защита трябва да сме безупречни“.

„Не е проблемът, че няма няколко човека. Проблемът е, че подходихме безотговорно. Без игра в защита, не можем да развиваме отбора в атака“.

„На този етап УЕФА е определила стадион ‘‘Георги Аспарухов‘‘, няма да играе на Националния стадион на този етап“, каза още Станимир Стоилов.

Левски и Септември не се победиха в динамична контрола

Dsport е и във Viber! Присъединете се и бъдете преди всички