Любо Пенев: Показахме, че с 10 футболисти се играе по-добре

startphoto.bg

Старши треньорът на ЦСКА 1948 Любослав Пенев беше доволен след победата с 1:0 срещу Левски в 1-вия кръг на efbet Лига. Той заяви, че понякога с 10 човека се играе по-добре, отколкото с 11. Наставникът на „червените“ беше категоричен, че червеният картон на Стефан Цонков не е бил заслужен.DSPORT.BG

„Всеки един отбор, започвайки първенството, иска да спечели точки. Ние постигнахме целта срещу един много силен съперник и сме доволни“, каза Пенев.

„Много пъти се казва, че с 10 се играе по-добре, отколкото с 11. Показахме го през второто полувреме. Не трябваше да бъде изгонен нашия футболист в края на първото. Прочитът на ситуацията е, че той играе с топката. Съдията го вижда много ясно“, добави той.

„Доволен съм. Пак ще повторя, направихме една добра подготовка. Както първото, така и второто полувреме. Една колективна саможертва и нещата се получават“.

„Получи се добре, играхме и с човек по-малко. Трябваше да сме повече затворени. В този мач така трябваше да стане. Три точки, след това още три и да събираме още много точки, това е заявката“, каза още Любослав Пенев.

Фалстарт за Левски, ЦСКА 1948 спечели с човек по-малко

Станимир Стоилов: След гола играхме глупав футбол

Георги Русев: Много е сладко да победим един добър съперник

Добрин Гьонов: Това е пътят за едно истинско обединение на феновете (ВИДЕО)

Dsport е и във Viber! Присъединете се и бъдете преди всички