Треньорът на Пирин: Пропуснахме да затворим мача още през първото полувреме (ВИДЕО)

Старши треньорът на Пирин Благоевград Крисимир Петров бе разочарован след като тимът му за трети пореден мач повежда в резултата, но не успява да спечели. Той говори след равенството на „орлетата“ 1:1 като гост на Спартак Варна в мач от третия кръг на efbet Лига.DSPORT.BG

„Нещата са няколко – смятам, че до 25-ата-30-ата минута контролирахме мача. Пропуснахме ситуации да си затворим мача още първото полувреме. Тогава нещата се получаваха. През второто полувреме направихме промени. Имаме нови играчи, имаме футболисти, които се връщат от контузии. Тогава загубихме концентрация в ключови моменти“, каза наставникът на Пирин.

„Ако беше станало 2:0, мачът щеще да приключи. Щеще да ни даде самочувствие и можехме да вкараме и трети гол. Продължаваме да работим, да тренираме и да вярваме в това, което правим досега. Не смятам, че грешим някъде“, допълни той.

Петров говори и за потенциални нови попълнения: „Ако имаме възможност, ще вземем нови попълнения, но засега други нови не чакаме“.

„Ще видим след мача със Славия, дали съперникът ни ще има предимство, че няма да е играл през този уикенд“, завърши треньорът на Пирин.

Пирин с три от три – три пъти повежда и три пъти не бие

Васил Петров: Всяко начало е трудно

 Новините на Dsport и във FacebookViberYouTube и TikTok!