Шимунджа: Не бяхме достатъчно агресивни

Getty Images

Старши треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа при спокойно равенството 2:2 като гост на ЦСКА 1948 в мач от третия кръг на efbet Лига.DSPORT.BG

„Да, допуснахме обрат, но във футбола се случва всичко. Равенството е заслужено. Не съм доволен, най-вече от енергията ни и някои тактически моменти. В крайна сметка 2:2 срещу този съперник беше заслужен резултата“, заяви словенецът минути след края на мача.

Той бе много доволен от качеството на мача: „Беше доста качествен сблъсък. Имаше агресия, атаки и от гледна точка на двата отбора равенството е заслужено“.

„Знам, че в кондиционно отношение сме на високо ниво, но съм недоволен от това, че дадохме инициативата на съперника, който имаше време да взема решения пред нашата врата. Ние показахме характер и вкарахме бързо след втория им гол. След това те нямаха положения, а ние имахме шансове да стигнем до победата“, каза още словенският специалист.

„Знам, че разполагам с много качествени състезатели, но като цяло тази вечер като отбор не бяхме достатъчно агресивни. Трябва да използваме контраатаките“, изтъкна грешките на „орлите“ Шимунджа.

Той коментира и съперника на своя тим: „Те имат много енергия в отбора, имат качествени футболисти и имат идеята как да играят“

„Да, разбира се, ще анализираме мача, който изиграхме и ще се подготвим за мача с Шамрок“, допълни Шимунджа за предстоящия мач с Шамрок Роувърс.

Край на безупречната серия на Лудогорец след голова фиеста срещу ЦСКА 1948 в Бистрица

 Новините на Dsport и във FacebookViberYouTube и TikTok!