Томаш: Хората не искат да гледат лежане, а противникът бавеше и изнервяше играта (ВИДЕО)

startphoto.bg

Старши треньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш не остана доволен от играта на своя отбор при трудната победа с 2:1 над Хебър в мач от третия кръг на българското първенство. Той открои многото положения, които „смърфовете“ са имали и пропуските на които са ги лишили от възможността да си решат мача.DSPORT.BG

„Спечелихме с много сърце и характер от футболистите. Искам да ги поздравя, но не съм доволен. Влязохме по перфектен начин в мача, но вместо да го затворим, ние взехме грешните решения. За мен дузпата е фактор, който доста ще влияе. Още в трети кръг половината отбор е с картони. Противникът ни бавеше и изнервяше. Тези хора на трибуните искат да гледат атакуващ футбол, а не лежане. Афектиран съм, защото сами се вкарахме в капан. Все пак, искам да похваля футболистите“, каза наставникът на „черно-белите“ минути след края на мача.

Той коментира играта на своя тим с и без топка: „Добре сме, когато сме без топка, но когато владеем топката, взимаме грешни решения. Имахме ситуации за втори гол още първото полувреме, но не ги реализирахме“.

„Противникът искаше да вкара мача в такъв ритъм. Трябваше да вкараме втори, трети гол и да решим мача“, заяви Томаш по повод Хебър.

„Много сме далеч от нашия облик. През седмицата имахме проблеми с хора, които не тренираха. Имаме пробелем и с новите. Надявам се през следващата седмица нещата да се решат, а също така искаме и двама нови“, разкри Томаш.

Локо Пд вкара в 33-тата секунда, но се потруди, за да бие Хебър

Героят на Локо Пд: Макар някои да очакваха лесен мач, той не бе такъв

 Новините на Dsport и във FacebookViberYouTube и TikTok!