Шимунджа: Имахме прекалено много шансове, заслужавахме равенство (ВИДЕО)

startphoto.bg

Старши треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа остана доволен от играта на „орлите“, въпреки загубата в първия мач срещу Динамо Загреб от третия кръг в Шампионска лига.DSPORT.BG

С два гола за три минути Динамо спечели първата битка с Лудогорец

„Добро представяне от наша страна, няма как да сме доволно от резултата, това са елиминационни двубои. Имахме ранни шансове, след това ни вкараха два гола. Борихме е с воля и увереност. Не бяхме сред късметлиите.

Допуснахме два гола – единия от статично положение, Динамо е класен отбор, наказва грешките. Заслужавахме равенството. Имахме прекалено много положение.

Всеки футболист се бореше за човека до себе си. Действахме като отбор. Липсваше ни късмет днес. Това е един двубой, нормално е да се случва. Важно е, че показваме качество. Ако бъдем толкова убедителни в Хърватия, можем да стигнем до успеха.

Пьотровски и Иван Йорданов започнаха колебливо, но след това влязоха в мача. Доволен съм от тях. Понякога резултатът не отразява действително показаното на терена. Резултатът не е добър. Смятам, че можем да стигнем до стигнем“, каза Шимунджа.

 Новините на Dsport и във FacebookViberYouTube и TikTok!