ЦСКА – София излиза за комфортен аванс срещу ирландци

ЦСКА – София и Сейнт Патрикс излизат един срещу друг в мач от третия предварителен кръг на Лигата на конференциите днес. Двубоят на “Васил Левски” е от 20:00 часа, а главен рефер ще бъде Мануел Шаутенгрубер от Австрия.

ЦСКА-София

ЦСКА-София
ЦСКА-София
Основан
1948
Лига
efbet Лига, България
Треньор
Саша Илич
Стадион
“Българска армия”
Страна
България
Социални Мрежи

“Червените” стартираха от втория предварителен кръг на надпреварата и елиминираха северномакедонския Македония (Гьорче Петров). Именно в домакинския мач между двата тима ЦСКА – София се наложи с 4:0, като феновете се надяват да видят подобен резултат и срещу ирландците от Сейнт Патрикс. В последния кръг от първенството пък момчетата на Саша Илич разбиха Берое с 5:1 и загряха подобаващо за предстоящия европейски сблъсък.

21ЦСКА - София - Македония (ГП)Вчера от “Армията” представиха и новото си попълнение Дауда Бамба, който от няколко дена тренираше с “червените” на Панчарево. Столичният тим веднага картотекира новия си футболист и така бившият нападател на турския Алтай ще може да вземе участие в двубоя със “светците”, какъвто е прякорът на тима от Република Ирландия.

Официално: ЦСКА - София привлече още един нападател

Официално: ЦСКА – София привлече още един нападател

На трибуните да подкрепя родния отбор ще бъде и легендата Христо Стоичков, който преди първия съдийски сигнал ще има и среща с феновете. Камата ще бъде специален гост на “Армейския следобед”, като събитието е организирано специално от клуба.

ЦСКА - София обяви програмата си за "Армейския следобед" с Христо Стоичков

ЦСКА – София обяви програмата си за “Армейския следобед” с Христо Стоичков

Сейнт Патрикс от своя страна е доста по-напред в подготовката си, тъй като във Висшата лига на Ирландия са изиграли вече 24 мача. “Светците” също стартираха от втория предварителен кръг на Лигата на конференциите, като елиминираха след продължения и дузпи словенския Мура. В последния си мач обаче Сейнт Патрикс завърши наравно с 1:1 с Дъндолк, като допуснаха изравняване в края на срещата.

ЦСКА-СОФИЯ – СЕЙНТ ПАТРИКС  

Вероятни състави: 

ЦСКА – София: Бусато, Дончев, Матей, Кох, Де Нойер, Юга, Йомов, Вион, Туфегджич, Гарсес, Назон.

Сейнт Патрикс: Ананг, Бреслин, Гривости, Редмънд, Котър, Ленън, Брокбанк, О’Райли, Кинг, Дойл, Форестър.

НАЧАЛО: 20:00 часа
СТАДИОН: “Васил Левски”, София
ГЛАВЕН СЪДИЯ: Мануел Шаутенгрубер

Лига на конференциите – Квалификации
Кръг 3, 04 август 2022
ЦСКА-София

Сейнт Патрикс