Треньор на Пирин: Направихме един от най-добрите си мачове (ВИДЕО)

startphoto.bg

Един от помощниците на Красимир Петров – Пламен Николов коментира загубата с 0:1 от Черно море. Той води отбора срещу „моряците“ във Варна, след като Петров и помощника му Калоян Генчев не можаха да са край тъчлинията заради вирусни инфекции.

Николов беше доволен от своите футболисти въпреки загубата. Според него „орлетата“ са изиграли един от най-добрите си мачове от началото на сезона.DSPORT.BG

„Разочаровани сме естествено. Направихме един от най-добрите мачове до този момент в първенството. Имаме кадрови проблеми, но има хора, които да ги заменят. Представихме се на едно добро ниво“, заяви Николов.

„Имахме ситуации, които може би самият завършващ удар ни куцаше. Доволни сме от създадените ситуации пред вратата на Иван Дюлгеров. За всеки един отбор е неприятно, когато от съблекалнята излезеш с гол. На футболистите шапка трябва да им свалим, че се вдигнаха и показаха една добра игра“, добави той.

„Първо да се възстановим, да видим кой какви болежки има. Има добър щаб. Да се надяваме, че ще се подготвим добре за Лудогорец. Усещането да водим отбора е различно, въпреки че доста време съм бил на полето. Приобщаваш се и свикваш с новото поприще”, каза още Николов.

Черно море си усложни мача с пропуски, но победи Пирин с ранен гол

Илиан Илиев: Не искаме да продаваме Сердюк

 Новините на Dsport и във FacebookViberYouTube и TikTok!