Анте Шимунджа: Като погледна мача отстрани мисля, че 1:0 не е това, което очаквахме

startphoto.bg

Старши треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа сподели след победата с 1:0 над Жалгирис, че минималния аванс, не е това, което от тима са очаквали.DSPORT.BG

Лудогорец спечели първата битка срещу Жалгирис след автогол и три греди

“Когато е възмжоно, искаме да печелим с повече. Днес като погледна мача отстрани мисля, че 1:0 не е това, което очаквахме. Особено след силното първо полувреме, но това е футболът. Все пак имаме предимство преди реванша в Литва.

Правихме това, което искахме да правим. Не искахме толкова често да вкарвам топката в центъра. Не бях толкова доволен от втората част. Кирил Десподов ще пропусне реванша заради наказание. Ако един футболист е разочарован от своите отигравания, значи е е достатъчно мотивиран да иска да се представя добре.

Знаете какво представлява изкуственият терен, трябва да се адаптираме. В тези мачове всеки отбор иска да побеждава. Трябва да подходим много умно. Трябва да се подготвим по най-добрия начин за следващия мач.

Ако Иван Йорданов работи здраво и продължава да тренира както сега, ще има много възможност. Той имаше тежка контузия, но през подготовката той ми показа, че е готов и днес показа силна игра”, каза Шимунджа след двубоя.

 Новините на Dsport и във FacebookViberYouTube и TikTok!