Жозе Моуриньо след загубата от Лудогорец: Нещата излязоха от нашия контрол

startphoto.bg

Старши треньорът на Рома Жозе Моуриньо сподели след поражението с 1:2 от Лудогорец на старта на груповата фаза в Лига Европа, че както срещу Удинезе тимът му е изгубил контрол.DSPORT.BG

Бразилска магия спря дъха на Моуриньо в Разград за първа победа на Лудогорец в ЛЕ

“Не направихме достатъчно, за да спечелим този. Имахме няколко добри възможности, но бяхме в трудна ситуация. Нашият съперник спечели психологическата битка. Както и в предния мач с Удинезе, който загубихме с 0:4, нещата излязоха от нашия контрол. Единственото, с което бяха по-добри, че от три шанса вкараха два гола. Ние имахме сигурно десет, шутове, греди, Пауло Дибала пропусна накрая.

Не се намираме в добра позиция, щом не сме спечелили първия мач от груповата фаза. Но в следващите срещи ще търсим трите точки”, каза португалецът, който досега в кариерата си не бе губил от български отбор.

“Не обичам да говоря за защитниците, защото целият отбор трябва да се защитава правилно. Вторият гол беше следствие от това, че отборът не беше доволен само от равенство и вместо това настояваше за победа. Истината е, че това превърна равенството в поражение”, каза още Специалния.

Шимунджа: Един мач не прави сезона (ВИДЕО)

 Новините на Dsport и във FacebookViberYouTube и TikTok!