Шимунджа: Един мач не прави сезона (ВИДЕО)

startphoto.bg

Старши треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа сподели впечатленията си след страхотната победа на неговия тим с 2:1 над Рома в първи мач за двата тима от групите на Лига Европа. DSPORT.BG

Бразилска магия спря дъха на Моуриньо в Разград за първа победа на Лудогорец в ЛЕ

“Ние спечелихме, защото се състезавахме, бяхме конкуренти на терена. Трудно е да се играе така отворено срещу Рома – отбор, който има амбиции за шампионската титла в Италия.

Много е трудно да сравняваме българския шампионат и Лига Европа. В efbet лига почти винаги сме фаворити, а в Европа не е така. Това беше добра победа, но утре е нов ден. Един мач не прави сезона.

Много съм щастлив не само, че Нонато вкара гол, а защото имахме нужда от точно такъв тип играч заради качествата, които притежава.

Винаги имаме план за мача, но по време на двубоя много неща могат да се случат. Контролирахме мача. Важното е, че знаехме, че ще страдаме на моменти срещу Рома, но искахме да играем, а не само да ритаме топката и да се защитаваме. Винаги искаме да накараме съперника да играе по нашия начин. Не е лесно, но със смелостта и куража, които имат футболистите, смятам, че това е възможно”, каза Шимунджа.

Жозе Моуриньо след загубата от Лудогорец: Нещата излязоха от нашия контрол

 Новините на Dsport и във FacebookViberYouTube и TikTok!