Шимунджа: Внимавайте, преди да започнат групите, ние бяхме аутсайдери

startphoto.bg

Старши треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа остана доволен от играта на своя тим срещу Бетис в Лига Европа, макар „орлите“ да загубиха с 2:3 на „Бенито Виямарин“.DSPORT.BG

„Това е различен тип мач, но съм горд с играчите. Заслужавахме точката, но не я спечелихме. Съжалявам за това, но съм горд от играчите“, каза той след края на среата в Севиля.

„Не мисля, че те създадоха повече положения, но те си вкараха положенията, а ние не. Имахме достатъчно възможности, а в края ги притиснахме, но не успяхме да им вкараме“, коментира той играта на двата отбора и допълни: „Това е футболът, понякога това се случва“.

„Внимавайте. Преди да започнат групите, ние бяхме аутсайдери. След победата и този мач говорите едно, а преди 14 дни говорихте друго“, предупреди наставникът относно очакванията към отбора.

„Да, имаме 3 точки. Искаме да се борим с другите, нищо друго. Няма да е по-различно срещу ХИК. Първо трябва да помислим за вътрешните мачове, а след паузата за националните отбори ще мислим и за тези от евротурнирите“, допълни Шимунджа.

Антон Недялков: Успяхме да се надиграваме с Бетис

Каули: Главите ни останаха високо вдигнати, когато получихме голове

Лудогорец проигра страхотен шанс в надстрелването срещу Бетис

”Дядо” Хоакин показа, че още си го може и постави рекорд срещу Лудогорец

 Новините на Dsport и във FacebookViberYouTube и TikTok!