Желко Копич: Вкараха ни два бързи гола, а ние не играхме достатъчно добре

startphoto.bg

Старши треньорът на Ботев Пловдив Желко Копич остана разочарован след поражението с 2:3 от Спартак Варна в двубой от 11-ия кръг на efbet Лига.DSPORT.BG

„Искам да поздравя нашия опонент. През първото полувреме не успяхме да се адаптираме към състоянието на терена. Направихме грешки и не бяхме организирани в атака. През второто полувреме трябваше да рискуваме повече. Знаехме, че те имат добри футболисти, които правят бърз преход в нападение. Те ни вкараха два бързи гола. Ние направихме всичко, за да изравним“, заяви Копич след края на срещата във Варна.

Той каза какво е попречило на тима му: „Уцелихме три пъти гредата, но не мисля, че играехме достатъчно добре. Трябваше да сме агресивни при пресата. Времето и теренът бяха тежки, но знам, че това бе еднакво и за двата отбора и трябва да работим“.

„Трябва да намеря решение на това. Срещу Берое водехме докрая с 1:0, но допуснахме попадение. Определено ще работим, за да подобрим представянето си далеч от Коматево“, завърши наставникът на „канарчетата“.

13 години по-късно – Спартак Вн отново победи в елита след драма с дузпи и греди срещу Ботев Пд

Киселичков: Трябва ни още малко класичка

 Новините на Dsport и във FacebookViberYouTube и TikTok!