Александър Томаш: Когато си помислиш, че си нещо повече, нещата бързо се обръщат

Старши треньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш остана доволен от изразителната победа с 3:0 над Черно море в двубой от 11-ия кръг на шампионата.DSPORT.BG

„Това, което се опитваме по време на тренировките, се получава и в мачовете, когато работиш със сърце и душа. Поздравявам играчите и феновете, защото когато сме заедно, нещата се получават. Това, че победихме един от силните отбори в българското първенство, ме кара да съм още по-горд“, заяви специалистът след двубоя в Пловдив.

Той заяви, че има и аспекти от играта на своя тим, от които не е доволен: „Има много неща, от които не съм доволен, но това ще го разберат момчетата. Доволен съм, че работим заедно със сърце и душа и нещата се получават“.

„Щом сме допуснали положения, значи не е по вина на определен играч, а на целия отбор. Имахме пропуски днес, но съм щастлив, че материализирахме ситуациите си“, допълни Томаш.

Той говори и за травмата на Евандро: „Докторът ме увери, че не е голям проблемът. Мислех, че е нещо с връзки в глезена. Теренът е лош и това се отразява, Витанов също има проблеми“.

„Работим мач за мач, знам колко можем, знам колко бързо нещата се обръщат не само във футбола, но и в живота. Когато си помислиш, че си нещо повече, бързо се обръщат реалностите. Работим и се опитваме да оправяме местата, където правим грешки“, завърши наставникът на „смърфовете“.

Локо Пд удави Черно море под дъжда на ”Лаута”

Помощник-треньорът на Черно море: Загубихме, защото заспахме за 5 минути

 Новините на Dsport и във FacebookViberYouTube и TikTok!