Дани Моралес: Вкараха ни за 0 секунди (ВИДЕО)

тарши треньорът на Ботев Враца Дани Моралес намери и позитиви, въпреки загубата с 1:2 като гост на Черно море в среща от 12-ия кръг на efbet Лига.

„За нас беше важно да дойдем тук днес и да покажем, че отборът има характер и потенциял Разделихме си по едно полувреме. Първото полувреме бяхме по-активни и по-добри. През второто полувреме знаех, че заради класата си те ще натиснат. Те ни вкараха за 0 секунди. След това успяхме да изравним играта и да контролираме нещата. Черно море имаше няколко чисти ситуации и накрая вкара. Не видях дали при втория им гол топката не беше излязла, когато отиде при едно от момчетата на Черно море. Когато играем в защита, трябва да играем един на един. Не може отзад да имаме четирима или петима и да допуснем един да стреля. Липсва ни опитът, но се изисква време“, заяви наставникът след мача във Варна.DSPORT.BG

„Всеки отбор, който натрупа загуби, влиза в тежка серия. Не е приятно когато губиш, губиш, губиш, но този отбор има хакартер и потенциал да направи повече от това, което е направил досега“, допълни Моралес.

Късен гол на Курьор върна Черно море към победите

Спартак не се даде на Септември за първа точка извън Варна

 Новините на Dsport и във FacebookViberYouTube и TikTok!