Станислав Генчев: В нашата философия влиза постоянно да атакуваме (ВИДЕО)

Старши треньорът на Локомотив София Станислав Генчев заяви след успеха срещу Лудогорец с 1:0, че във философията на отбора влиза постоянно да атакува.DSPORT.BG

„Доста се борихме и потрудихме за тази победа. Срещу четирите евроучастника записахме три победи и един равен. Срещу силните отбори успяваме да се представя добре, което е радващо. Най-важното е постоянството. Сега сме в серия от три поредни победи и се надявам да запазим тази форма по-дълго“, сподели Генчев.

„Днес играхме срещу най-добрия български отбор, въпреки че останаха с 10 човека ни създадоха трудности, но ние мисля, че се справихме добре“, добави той.

„В нашата философия влиза постоянно да атакуваме. Трябва да изчистваме грешките.“

„Винаги, когато един отбор играе атакуващ футбол, е нормално съперникът да ни създаде положения.“

„Ние знаехме, че няма да имаме кой знае колко ситуации. Трябваше да запазим концентрация и да се опитаме да реализираме положенията, които се открият пред нас.“

„Най-трудното нещо във футбола е постоянството. Работим в тази насока. Имаме доста разговори с футболистите. Каквото зависи от нас треньорския щаб, ще го направим“, допълни той.

„Доволен съм от футболистите, които се стараят да изпълняват моите изисквания. Имаме неточности, но се стараят да ги изчистват“, каза още Генчев.

Лудогорец се срещна челно с Локомотива за първа загуба в efbet Лига през сезона

 Новините на Dsport и във FacebookViberYouTube и TikTok!