Киров: Гледаме да налучкаме схемата, нормално настроението да е понижено (ВИДЕО)

Старши треньорът на Берое Николай Киров призна, че се опитва да налучка най-подходящата схема на игра. Той говори след поражението с 0:1 от Левски в Стара Загора. Според него е нормално заради лошите резултати да е понижено настроението в отбора, но има опитни състезатели, които да помогнат в това състояние.DSPORT.BG

Левски ликува в Стара Загора с дебютен гол на Попето от съблекалнята

„Стремим се да променим доста неща, най-вече в атака. Гледаме да налучкаме схемата, с която да се противопоставим по-добре. Създаде се хубава футболна атмосфера, дойдоха много хора, но не успяхме да ги зарадваме. Много лесно допуснахме голове в нашата врата, както срещу Славия, и създадохме твърде малко пред противниковата“, започна Киров.

„Пробваме различни схеми на игра, да видим с коя ще изглеждаме по-офанзивно. Продължаваме. Ще се стремим както на тренировъчния процес, така и в следващите двубои да залагаме повече на атаката“, прибави той.

„Имаше леки неточности, но е нормално. Трябва да сменяме схемите на игра по време на първенството. Ще търсим различни варианти, няма да се откажем“.

„Ние не трябва да се притесняваме да работим, за да изглеждаме по по-различен начин. Няма на този етап нови попълнения и най-вероятно няма да има“.

„Когато имаш негативни резултати, е нормално да е понижено настроението, но имаме опитни състезатели, които да изкарат отбора от това състояние“, каза още Николай Киров.

 Новините на Dsport и във FacebookViberYouTube и TikTok!