Станимир Стоилов: Левски игра колкото да спечели (ВИДЕО)

Треньорът на Левски Станимир Стоилов не остана доволен от играта на своите възпитаници, макар те да надвиха Берое с 1:0 като гост в двубой от 12-ия кръг на efbet Лига.DSPORT.BG

„Труден мач, доволен съм от победата. Нашият отбор се представи под това, което очаквах. Леко лежерно подходихме, като цяло Левски игра достатъчно, колкото да спечели. Очаквам още повече динамика, контрол на топката и агресия. Въпреки че нямаше проблеми пред нашата врата, смятам, че трябва да играем по-добре“, заяви Стоилов минути след края на мача в Стара Загора.

„Думата лежерно не е най-точната. Имаше леко разконцентриране. Трябваше ни повече живец и амбиция. Просто играхме, за да вземем трите точки“, допълни той.

Мъри открои в кои аспекти от играта възпитаниците му е трябвало да са по-добри: „Ранният гол дойде навреме. Просто трябваше да сме по-агресивни, за да отблежим втори гол. Стилът на Левски трябваше да бъде по-динамичен“.

Той коментира предстоящия мач с Ботев Пловдив: „Очаквам да играем добре пред нашата публика. Очаквам футболистите да подобрят динамиката и агресията, за да играят на нивото на Левски и да се представят по най-добрия начин“.

„В линията на защитата се справихме добре, но в предни позиции не успяхме да отнемаме топката. Играта в защита е добре, но трябва да се подобрим в атака“, каза още той.

Стоилов говори и за възстановяващия се от контузия Ноа сонко Сундберг: „Ноа започва постепенно да тренира с отбора и скоро ще преценим доколко е готов. На този етап двамата ни централни защитници се справят добре“.

Стоилов: Трябваше да отменят наказанието ни, както при други отбори

Левски ликува в Стара Загора с дебютен гол на Попето от съблекалнята

 Новините на Dsport и във FacebookViberYouTube и TikTok!